Tarieven van het Seksuologie Centrum Amsterdam

Tarieven seksuologie consulten 2020
Consult soort ^^^ Standaard prijs  *** Gereduceerd tarief ###
Individuele therapie €  90, = €  75,=
Relatie therapie € 120, = €  100,=
Intakegesprek (90 min) € 120,= €  90,=

5 gesprekken (individueel) inclusief intake gesprek    $$

€ 400,= € 350,=

5 gesprekken (paar) inclusief intake gesprek    $$

€ 450,= € 400,=

 

Een eventueel gewenst vooraf (video)kennismakingsconsult ( maximaal 15 minuten) is gratis.

Tijdsduur per zitting: 50 minuten. Duur intake gesprek is 1 ½ uur.

Gemiddeld vraagt het oplossen van een seksuologische probleem ± 5 gesprekken. In overleg bestaat het aanbod om na de eerste sessie hiervoor te opteren en 5 sessies te boeken. De 5 sessies zijn inclusief het intakegesprek. Betaling ervan vindt vooruit plaats na het intakegesprek. Van deze optie kan alleen gebruik worden gemaakt indien de sessies niet worden vergoed door de de zorgverzekeraar.

Betaling dient te geschieden na elke sessie, of contant of per pin. Gelieve tijdig contact op te nemen bij verhindering - minimaal 1 dag van tevoren. Bij niet verschijnen zonder te annuleren wordt het gehele consult bij u in rekening gebracht.

 

^^^     De tarieven zijn gelijk voor videoconsulten en/of persoonlijke consulten die plaats vinden face-to-face op de praktijk

***     Indien u niet woonachtig bent in Amsterdam gelden er andere prijzen, de consultprijs kan worden verrekend met passantentarief huisartsconsult

###    Voor studenten en mensen met weinig financiële draagkracht bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een gereduceerd tarief, mits zij die niet vergoed krijgen door hun zorgverzekeraar. Mocht er wel sprake zijn van vergoeding door de zorgverzekeraar dan gelden de standaardprijzen voor individuele of relatie therapie.

$$       De aanbiedingsprijs van 5 gesprekken geldt alleen indien er geen sprake is van vergoeding door de zorgverzekeraar. Mocht er wel sprake zijn van vergoeding door uw zorgverzekeraar dan geldt de standaardprijs voor een individuele of relatie sessie.

 

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.